ASUS TUF Gaming FX505DY‏

POJAČANA URONJENOST,
NEVJEROJATNA IZDRŽLJIVOST

Uživajte u glatkom igranju s još boljim osjećajem uronjenosti u igre, s novim ASUS TUF Gaming FX505 AMD Edition prijenosnikom. Uz najnapredniji NanoEdge ekran IPS razine, s AMD® FreeSync™ tehnologijom, opremljen je i najnovijim AMD Ryzen™ procesorom i Radeon™ diskretnom grafičkom karticom, te pruža visoke performanse u igrama, a po pristupačnoj cijeni. Također je testiran i certificiran prema vojnim MIL-STD-810G standardima, tako da su beskompromisna izdržljivost i trajnost zajamčeni.

NANOEDGE IPS EKRAN

POTPUNO URONITE U IGRU NA ULTRABRZOM EKRANU

Novi NanoEdge dizajn ima tanji okvir nego ikad prije, od samo 6.5mm, za impresivno vizualno iskustvo u mnogo kompaktnijem pakiranju. FX505 AMD Edition sadrži ultrabrzi zaslon IPS razine, koji nudi glatko igranje s minimalnim zamućenjem pokretnih objekata. Tehnologija širokih kutova gledanja osigurava konzistentne boje kada gledate ekran iz ekstremnih kutova.

* Širina okvira je izmjerena udaljenost između ekrana i okvira prijenosnog računala.

IPS

NanoEdge

ekran

AMD FREESYNC™ TEHNOLOGIJA

GLATKO VIZUALNO ISKUSTVO IGRANJA

Uz AMD FreeSync, brzina osvježavanja zaslona sinkronizira se s brojem sličica u sekundi grafičke kartice, kako bi se smanjilo kašnjenje, trzanje i uklonio efekt "kidanja" slike. Pripremite se za doživljaj savršeno glatkog igranja i uronite još više u svijet igara!

PERFORMANSE SPREMNE ZA IGRANJE

NAPADNITE NEPRIJATELJE POMOĆU AMD-ovog NAORUŽANJA

Zamislite kompaktno prijenosno računalo za igranje koje nadmašuje samo sebe – to je ono što FX505 AMD Edition donosi. Pokreće ga najnoviji AMD Ryzen procesor, s četiri jezgre i osam threadova, koji može postići frekvencije do 3,7 GHz. Ovaj prijenosnik nije ograničen samo na igranje – FX505 AMD Edition omogućava brži i efikasniji svakodnevni rad, uključujući dnevne zadatke, surfanje internetom i gledanje filmova i videa. U kombinaciji s Radeon RX 560X grafičkom karticom, možete biti sigurni da je FX505 AMD Edition dorastao svakom zadatku, kakav god on bio.

Ryzen™ 5 3550H

CENTRALNI PROCESOR

Radeon™ RX 560X

GRAFIČKI PROCESOR

ASUS TUF GAMING

OTPORNIJI OD STANDARDA

U duhu The Ultimate Force (TUF) načela, FX505 AMD prošao je niz rigoroznih MIL-STD-810G testova i uspješno preživio različite uvjete, uključujući izloženost solarnom zračenju, visokoj nadmorskoj razini i ekstremnim temperaturama. Certifikat koji je dobio potvrđuje da može izdržati svakodnevno korištenje, ali i slučajne udarce i pad sa stola. Izdržljiv i stabilan, FX505 AMD gurnut je do samih granica izdržljivosti, kako bi osigurao samo najbolje za svakog igrača.

* Ovi testovi održavaju se u strogim ambijentalnim uvjetima i pod nadzorom inženjera za testiranje kvalitete. Ispitivanje proizvoda bez odgovarajuće kontrole ili smjernica može oštetiti proizvod i u nekim slučajevima stvoriti situacije u kojima postoji značajan rizik od ozljeda, invaliditeta ili smrti.

Šok i vibracije

Temperatura

Vlaga

Nadmorska visina

Solarno zračenje

HYPERSTRIKE TIPKOVNICA

TIPKOVNICA S RGB OSVJETLJENJEM,
INSPIRIRANA STOLNIM RAČUNALIMA

FX505 AMD ima tipkovnicu koja je optimizirana za igranje, s RGB pozadinskim osvjetljenjem* u svim zonama, kojim je moguće upravljati putem TUF Aura Core kontrolne ploče, kako biste mogli izraziti vlastiti jedinstveni stil. Ekskluzivna HyperStrike tehnologija osigurava preciznije tipkanje i bolju ergonomiju, zahvaljujući rasporedu tipkovnice koji je inspiriran onima na stolnim računalima, s označenom WASD grupom tipki, širom razmaknicom, izoliranim kursorskim tipkama i jasnim razmakom između funkcijskih tipki. Osim toga, tehnologija Overstroke brže registrira pritiske tipki, kako bi kontrola bila jednostavnija i preciznija.

* Tipkovnica s RGB pozadinskim osvjetljenjem nije dostupna u svim modelima.

Potpuno

RGB

pozadinsko osvjetljenje

20milijuna

pritisaka tipki

1.8mm

hod tipki

Overstroke

tehnologija

RASHLADNI SUSTAV

HYPERCOOL TEHNOLOGIJA
POVEĆAVA TRAJNOST

ASUSova ekskluzivna tehnologija HyperCool sastoji se od sustava za hlađenje protiv prašine (Anti-Dust Cooling - ADC) i Fan Overboost tehnologije, kako bi se osiguralo iznimno hlađenje tijekom maratonskih gejmerskih partija. Nadalje, hlađenje je poboljšano patentiranim trapezoidnim poklopcem i inteligentnim paralelnim postavljanjem ventilatora.

* Specifikacije i značajke ovise o modelu.

FX505 HYPERCOOL TECHNOLOGY

ZVUK

VRHUNSKO DTS SURROUND ISKUSTVO

DTS Headphone: X™ tehologija pruža izuzetan, uvjerljiv, visokokvalitetan 7.1-kanalni virtualni surround zvuk, čime se postiže akustičko iskustvo kao u kinu, čak i kad koristite slušalice. Sadrži optimizirane postavke za igre, sportove i filmove, a ima i ugrađeni ekvilizator, za dodatna fina podešavanja.

7.1-kanalni

virutalni surround zvuk

Optimizirani

igre / filmovi / sportovi

Zvučni profili

Dostojan audiofila

ekvilizator

FX505 IMMERSIVE DTS SURROUND SOUND

EKSKLUZIVAN SOFTVER

UNIFICIRANO NAMJEŠTANJE SUSTAVA I PERSONALIZACIJA

TUF Gaming Armoury Crate smješta sve važne kontrole sustava i osvjetljenja* nadohvat ruke, na jednom mjestu. Možete jednostavno mijenjati postavke za oboje i definirati do četiri profila za igru, koji će automatski podesiti sustav kad pokrenete svoje omiljene naslove. Ove opcije su samo početak onoga što će postati još svestraniji alat u budućnosti.

* Funkcija kontrole osvjetljenja nije dostupna na svim modelima.

EKSKLUZIVAN SOFTVER

KONEKTORI

KONEKTORI NADOHVAT RUKE

FX505 AMD ima mnoštvo konektora, uključujući jedan USB 2.0 i dva USB 3.1 Gen1 Type-A priključka, za vaše periferije za igranje, kao i HDMI 2.0 priključak za povezivanje s vanjskim ekranom. Svi priključci nalaze se na lijevoj strani prijenosnog računala, tako da vas ništa ne može ometati u korištenju miša desnom rukom.