ASUS ZenBook 13 UX333‏

Oslobodite svoju kreativnost

Najmanje 13-inčno prijenosno računalo na svijetu

Kreativnost. Stil. Inovacija. Ovo su osobine koje definiraju elegantni novi ZenBook 13. Ovo remekdjelo modernog računalstva možete ponijeti sa sobom bilo gdje – radi se o najmanjem 13-inčnom prijenosnom računalu na svijetu. Osmišljeno je kako bi vam pružilo slobodu da oslobodite svoju kreativnost. Opremljeno je NanoEdge ekranom bez okvira, koji će vam oduzeti dah. Cijenit ćete veliku moć koju skriva u sebi i pažnju koju smo posvetili detaljima, kao što su ekskluzivan ErgoLift zglob i NumberPad touchpad – ali i bezvremensku ljepotu dizajna. ZenBook 13 vas čeka. Jeste li spremni osloboditi svoju kreativnost?

Dizajn

Nova definicija prenosivosti

ZenBook 13 najavljuje novu eru prijenosnih računala s ultrakompaktnim i ultralaganim kućištem, koje ga čini našim najmanjim 13-inčnim prijenosnim računalom ikad. Štoviše, zahvaljujući tome što je njegova veličina usporediva s onom A4 lista papira, jedan je od najmanjih 13-inčnih laptopa na cijelom svijetu! To, međutim, ne znači da se izgubio tradicionalni ZenBook stil. Poklopac još uvijek ima poznatu vučeno-metalnu završnu obradu inspiriranu Zenom..

16.9mm

tanak

1.09kg

lagan1

A4

kompaktna veličina

14%

Smaller

NanoEdge ekran

Ljepota bez granica

Dizajniran kako bi vam omogućio najveći mogući ekran u najmanjem mogućem fizičkom prostoru, novi četverostrani NanoEdge dizajn bez obruba na ZenBooku 13 jednostavno oduzima dah. Vizualne sadržaje učinit će vam impresivnijima, s manje distrakcija za vaše oči. Ultratanki okvir ima rubove od samo 2,8 mm. Donji dio okvira tanak je 3,3 mm, a gornji dio samo 5.9 mm, koliko je bilo potrebno kako bi se tamo mogla smjestiti kamera. Efekt je uistinu zadivljujuć – kao beskonačni bazen za vaše oči!

13.3”

FHD ekran

Do

95%

omjer kućišta i ekrana

2.8mm

ultratanki rubovi2

Bez rubova

četverostrani NanoEdge dizajn

NanoEdge ekran

Ekran

Spektakularno vizualno iskustvo

Kreativnost zahtijeva izvrstan zaslon, stoga ZenBook 13 ima oštar i čist zaslon visoke rezolucije, na kojem sav vizualni sadržaj izgleda vrhunski, zahvaljujući širokim kutovima gledanja i živim, preciznim bojama. Također sadrži ekskluzivne ASUS tehnologije, uključujući ASUS Splendid i ASUS Tru2Life Video, koje detaljno podešavaju parametre prikaza, kako bi se osiguralo optimalno iskustvo gledanja i najbolje performanse boja, za sve vrste sadržaja.

1920X1080

FHD zaslon

100%

SRGB

1780

Široki kutovi gledanja

UX433 NanoEdge Display

ErgoLift zglob

Dizajniran upravo za vas

Bez obzira na to o kojem se ZenBooku radilo, vaš komfor jedan je od naših najvećih prioriteta. ZenBook 13 otišao je korak dalje sa svojim ekskluzivnim ErgoLift zglobom, remekdjelom inženjerstva, koje je stvoreno kako bi podiglo tipkovnicu na najudobniji položaj za tipkanje. Ali to nije sve: pažljivo izračunat nagib također poboljšavanja hlađenje i akustičke performanse.

poboljšana pozicija za tipkanje

optimiziran sustav hlađenja

poboljšane akustičke performanse

UX433 NanoEdge Display

Baterija

Baterija koja traje cijeli dan, za stil života bez predaha

ZenBook 13 pokreće visokokapacitetna baterija koja vas neće iznevjeriti, bez obzira na to koliko je dug i zahtjevan vaš radni dan. Putovanja ili cjelodnevni sastanci ne predstavljaju nikakav problem za ZenBook 13, čak i kad vam strujna utičnica nije na raspolaganju!

50Wh

Litij-polimerska baterija

Do

14hrs

trajanje baterije55

Baterija 24 sata

Tipkovnica i touchpad

Produktivnost bez kompromisa

Za jednostavnu produktivnost u pokretu, ZenBook 13 je opremljen tipkovnicom pune veličine s pozadinskim osvjetljenjem tipki, koja pruža vrhunsko iskustvo tipkanja. Radi se o remekdjelu ergonomije, s idealnim hodom tipki. Naravno, ErgoLift zglob osigurava da je tipkovnica uvijek nagnuta pod savršenim kutom za maksimalnu udobnost prilikom tipkanja. ZenBook 13 također predstavlja ekskluzivan novi NumberPad, touchpad s numeričkom tipkovnicom, za brz unos brojčanih podataka.

NumberPad

ekskluzivni touchpad s dvije funkcije

1.4mm

hod tipki

Backlit keyboard

Tipkovnica i touchpad

Povezivanje

Sve veze koje su vam potrebne

Kad radite u pokretu, bitno je da se možete povezati s apsolutno svim. ZenBook 13 sadrži revolucionarni USB-C™ priključak za lako povezivanje i superbrzi prijenos podataka, uz USB 3.1 Gen2. Na raspolaganju su vam i USB 3.0 Type-A priključak, USB 2.0 priključak, HDMI priključak i čitač microSD kartica, tako da jednostavno možete povezati sve sadašnje i buduće periferne uređaje.

Zvuk

Impresivan Harman Kardon zvuk

Da bi stvorili sljedeću generaciju ASUS SonicMaster zvučne tehnologije, ASUSov audiofilski tim Golden Ear surađivao je s poznatim stručnjacima za kućno i automobilsko ozvučenje, Harman Kardonom. Rezultati su zapanjujući. Pomno smišljena kombinacija superiornog hardvera – uključujući tehnologiju pametnih pojačala, koja pružaju glasniji zvuk bez distorzija – i pametno dizajniranog softvera, osiguravaju da vam ZenBook 13 pruža vrhunsko akustičko iskustvo.

certifikat

Impresivan Harman Kardon zvuk

Kvaliteta

Ultrarobustan: vojnički izdržljiv

ZenBook 13 udovoljava vrlo zahtjevnom vojnom MIL-STD-810G standardu za pouzdanost i izdržljivost, nakon uspješnog prolaska strogog režima testiranja, koji uključuje dugotrajne testove za rad u teškim uvjetima, uključujući ekstremne visine, ekstremne temperature i vlagu. Također je prošao ASUSove interne testove prijenosnih računala, koji daleko nadilaze industrijske standarde.

test pada

test vibracija

test visine

test visokih temperatura

test niskih temperatura

Ultrarobustan: vojnički izdržljiv
  1. Usporedba od 17. kolovoza 2018., temeljena na internoj ASUSovoj analizi tržišta, između ZenBooka 13/14/15 i njihovih veličina u odnosu na konkurentske proizvode iste kategorije (prijenosna računala s ekranima veličine 13,3, 14 i 15,6 inča), od proizvođača Acer, Apple, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft i Samsung.
  2. Težina može varirati ovisno o konfiguraciji.
  3. Navedena širina bočnog okvira je udaljenost između ruba neaktivnog dijela ekrana i unutarnjeg ruba kućišta. Ako je uključena širina kućišta, širina bočne stranice je 4 mm. Navedena širina dna ekrana je udaljenost između ruba neaktivnog dijela ekrana i vidljivog ruba ekrana kada je prijenosno računalo otvoreno do 90°. Mjereno na temelju standardne konfiguracije ekrana (a ne na temelju ekrana s antirefleksivnim filtrom).
  4. Osim ako nije drugačije navedeno, sve tvrdnje o performansama temelje se na teorijskim performansama. Stvarne brojke mogu se razlikovati u stvarnim uvjetima korištenja.
  5. Wi-Fi Master test konfiguracija: u kontroliranim uvjetima testiranja, reprodukcija Full HD YouTube sadržaja i pristupnom točkom namještenom s jednom antenom na 802.11g. Okolišni čimbenici mogu utjecati na stvarni domet Wi-Fi veze. Interferencija s USB 3 uređaja može varirati, ovisno o uređaju. Usporedbe dometa odnose se na standardno prijenosno računalo s aluminijskim kućištem.
  6. Konfiguracija za testiranje trajanja baterije: Intel® Core™ i5-8265U, 8GB RAM, FHD display, 256GB PCIe® SSD. Testiranje baterije proveo je ASUS u kolovozu 2018., koristeći MobileMark® 2014 Office Productivity scenarij. Testne postavke: uključen Wi-Fi, svjetlina ekrana namještena na 70%. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati, ovisno o konfiguraciji proizvoda, korištenju, operativnim uvjetima i postavkama upravljanja energijom. Trajanje baterije smanjit će se tijekom životnog vijeka baterije.
  7. Dostupnost Amazon Alexa opcije varira ovisno o zemlji. Za detalje, kontaktirajte svog lokalnog ASUS distributera.