FX553‏

Specifikacija
Specifikacija

ASUS preporučuje Windows.

windows10

MOĆAN UREĐAJ SA STILOM

Najbolji Windows za igranje na PC-u do sada.

fx553

ASUS FX553 opremljen je najnovijim Intel® procesorom sedme generacije, Windows 10, i NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikom u kompaktnom i lakom kućištu. ASUS FX553 omogućuje korisnicima da učinkovito rade gdje god se nalazili.

IZVRSNE PERFORMANSE

ASUS FX553 osigurava izvrsne performanse zahvaljujući Intel® Core ™ i7 procesoru sedme generacije u kombinaciji s diskretnom NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikom s punom Microsoft® DirectX® 12 podrškom. Hardver vam pruža učinkovite i snažne performanse sa stilskim, tankim i sjajnim dizajnom za produktivniji multitasking.

UPRAVLJAJTE

ASUS FX553 sadrži posebno dizajniranu tipkovnicu s crvenim pozadinskim svjetlom i tipkama sa 2,5 mm hoda koje osiguravaju osjetljivo tipkanje. Uređaj posjeduje naznačene WASD tipke koji se ističu, veći razmak tipki i odvojene strelice za precizniju kontrolu i korištenje tijekom intenzivnih gejming sesija.

INTELIGENTNI TERMALNI DIZAJN

Hyper Cool Duo-Cooper sustav hlađenja koristi cijevi i dual ventilatore za odvojeno hlađenje procesora i grafičke kartice. Dizajn poboljšava hlađenje kako bi dao ASUS FX553 prijenosniku stabilnost koja mu je potrebna.

SAVRŠENI VIZUALI

ASUS FX553 ima 15,6-inčni Full HD zaslon sa širokim kutovima vidljivosti. Njegov panel je zaslužan za dobar kontrast i konzistentnost boja, a ne postoji promena boja čak i kada gledate sa ekstremnih pozicija. Također ima mat finiš pa nema odsjaja i refleksije da vas ometaju tokom igranja.

POKLON FORZA 3 HORIZON

Uz svaki kupljeni ASUS prijenosnik sa Windows operativnim sustavom i NVIDIA GeForce GTX grafičkom karticom na poklon osvajate kod za FORZA 3 HORIZON igru.

Jednostavno je:

1. Kupite prijenosnik.
2. Registrirajte se na asusreg.com/Forza.
3. Sa dobivenim kodom preuzmite igru sa www.microsoft.com/redeem
Forza - Asus