FX753‏

Specifikacija
Specifikacija

MOĆAN UREĐAJ SA STILOM

fx753

ASUS FX753 opremljen je najnovijim Intel® procesorom sedme generacije, Windows 10, i NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikom u kompaktnom i lakom kućištu. ASUS FX753 omogućuje korisnicima da učinkovito rade gdje god se nalazili.

IZVRSNE PERFORMANSE

ASUS FX753 osigurava izvrsne performanse zahvaljujući Intel® Core ™ i7 procesoru sedme generacije u kombinaciji s diskretnom NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikom s punom Microsoft® DirectX® 12 podrškom. Hardver vam pruža učinkovite i snažne performanse sa stilskim, tankim i sjajnim dizajnom za produktivniji multitasking.

UPRAVLJAJTE

ASUS FX753 sadrži posebno dizajniranu tipkovnicu s crvenim pozadinskim svjetlom i tipkama sa 2,5 mm hoda koje osiguravaju osjetljivo tipkanje. Uređaj posjeduje naznačene WASD tipke koji se ističu, veći razmak tipki i odvojene strelice za precizniju kontrolu i korištenje tijekom intenzivnih gejming sesija.

INTELIGENTNI TERMALNI DIZAJN

Hyper Cool Duo-Cooper sustav hlađenja koristi cijevi i dual ventilatore za odvojeno hlađenje procesora i grafičke kartice. Dizajn poboljšava hlađenje kako bi dao ASUS FX753 prijenosniku stabilnost koja mu je potrebna.

SAVRŠENI VIZUALI

ASUS FX753 ima 15,6-inčni Full HD zaslon sa širokim kutovima vidljivosti. Njegov panel je zaslužan za dobar kontrast i konzistentnost boja, a ne postoji promena boja čak i kada gledate sa ekstremnih pozicija. Također ima mat finiš pa nema odsjaja i refleksije da vas ometaju tokom igranja.