ROG GL553‏

Specifikacija
Specifikacija

ASUS preporučuje Windows.

windows10

IGRANJE BEZ GRANICA

Najbolji Windows za igranje na PC-u do sada.

ROG Strix GL553 dolazi sa Windows 10 Home operativnim sustavom koji je predinstaliran na računalo, Intel® Core™ i7 procesorom 7. generacije i NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti grafičkom karticom koja podržava Microsoft® DirectX® 12 kako bi pružila moćne performanse i savršenu grafiku u igrama.

SAVRŠEN ZA SVAKU IGRU I BILO KOJI SADRŽAJ!

ROG Strix GL553 dolazi sa predinstaliranim Windows 10 Home operativnim sustavom. Daje vam uistinu savršen osjećaj igranja zahvaljujući Intel® Core™ i7 procesoru i diskretnoj NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti grafičkoj kartici. ROG Strix GL553 je stvoren za igranje i kretivnost. Vrijeme je da iskusite igre i aplikacije kao nikada prije!

BE IN COMMAND

ROG Strix GL553 ima specijalno dizajniranu chiclet gaming tipkovnicu sa crvenim pozadinskim osvjetljenjem koja ima hod tipki od 2.5mm. Također ima istaknute WASD tipke kako bi znali gdje morate postaviti prste za igranje. Uz sve to, veća space tipka i izolirane strelice osiguravaju da sve što vam je potrebno bude na dohvat ruke.

2.5mm

HOD TIPKI

30

(N-)KEY ROLLOVER

IZOLIRANI

STRELICE

gl553

INTELIGENTNI TERMALNI DIZAJN

Ekskluzivni ROG Cooling Overboost dopušta vam da podesite brzinu ventilatora. Njeog pametni termalni dizajn za maksimalnu efikasnost prilikom hlađenja daje ROG Strix GL553 stabilnost koja je potrebna za vrijeme intezivnog igranja.

gl553

SAVRŠENI VIZUALI

15.6-inch Full HD panel koji se nalazi na Strix GL553 ima kut gledanja od 178 stupnjeva. Panel osigurava odličan kontrast i točnost boja tako da nema promjene boja kada ga gledate iz ekstremnih pozicija. Ima matirani finiš koji ne dopušta refleksiju koja bi vas mogla omesti za vrijeme igranja.

178

WIDE-VIEW ANGLE

FHD

RESOLUTION

MAT

PANEL

gl553

STREAMANJE

ROG Strix GL553 je spreman za maratonsko igranje. Dolazi sa mnoštvom značajki koje vam pomažu da streamate sadržaj koji igrate vašim prijateljima i drugim igračima. Mikrofon filtrira ambijetalnu buku za čišće snimanje zvuka.

gl553

POKLON FORZA 3 HORIZON

Uz svaki kupljeni ASUS prijenosnik sa Windows operativnim sustavom i NVIDIA GeForce GTX grafičkom karticom na poklon osvajate kod za FORZA 3 HORIZON igru.

Jednostavno je:

1. Kupite prijenosnik.
2. Registrirajte se na asusreg.com/Forza.
3. Sa dobivenim kodom preuzmite igru sa www.microsoft.com/redeem
Forza - Asus