ROG ZEPHYRUS (GX501)‏

Specifikacija
Specifikacija

ASUS preporučuje Windows.

windows10
ROG ZEPHYRUS (GX501) logo

DEFINICIJA ULTRATANKOG IGRANJA

NAJTANJI LAPTOP NA SVIJETU NAMIJENJEN IGRANJU, S NVIDIA GEFORCE GTX 1080 GRAFIČKOM KARTICOM

ROG Zephyrus revolucionarno je prijenosno računalo namijenjeno igračima i najbolji je pokazatelj ROG-ove predanosti inovacijama. Iako je tanji od svih prijašnjih ROG prijenosnika, sadrži hardver koji može konkurirati vrhunskim stolnim računalima za igranje: NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafičku karticu s Max-Q dizajnom, Intel® Core™ procesor sedme generacije, opcionalan zaslon s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz i širokim kutovima gledanja, te Windows 10 operativni sustav. ROG je uspio stanjiti tijelo samog prijenosnika na samo 16,9 - 17,9 mm, istovremeno zadržavajući moćno hlađenje i nenadmašnu akustičku efikasnost, koju može zahvaliti pametnom novom sustavu protoka zraka Active Aerodynamic System. Tanko i elegantno kućište također sadrži tipkovnicu s RGB osvjetljenjem, koja će smjesta biti prepoznatljiva korisnicima stolnih računala za igranje.

TANKO I UGLAĐENO

ROG Zephyrus dovodi tanke i lagane prijenosnike za igranje na potpuno novu razinu. Ima tanki profil od svega 16,9 - 17,9 mm i teži samo 2,2 kg, ali to ga ne priječi da također sadrži NVIDIA GeForce GTX 1080 grafičku karticu s Max-Q dizajnom. Ovaj nesvakidašnji pristup odabrali smo s ciljem izrade najtanjeg, najbržeg i najtišeg igraćeg prijenosnika na svijetu. Inovativne šarke ekrana i modul s ventilatorima pomažu pri hlađenju vrhunskog grafičkog procesora, što rezultira igraćim prijenosnikom koji je dovoljno prijenosan da ga možete ponijeti sa sobom kamo god išli, ali i dovoljno snažan da se može natjecati s moćnim stolnim računalima za igranje.

OSTANITE HLADNI

ROG Zephyrus naoružan je ekskluzivnim aktivnim aerodinamičnim sustavom (AAS) koji krši sva pravila. AAS kombinira inteligentan dizajn i inovativne tehnologije koje pružaju igračima ono što žele: ultratanak prijenosnik, koji je tih i hladan, a bez žrtvovanja performansi. Kad se prijenosnik otvori, njegov donji dio oslobađa čak 20% dodatnog prostora za protok zraka. Zajedno s jedinstvenom tehnologijom AeroAccelerator, ovaj prostor poboljšava protok zraka za 32% i smanjuje radnu temperaturu za 20%, u usporedbi s konvencionalnim rashladnim sustavima. Možete se igrati satima, uz besprijekornu stabilnost i bez rizika od srozavanja performansi zbog pregrijavanja. ROG Zephyrus nudi najvišu razinu performansi u najmanjem kućištu.

UČINITE SVOJU TIPKOVNICU JEDINSTVENOM UZ AURA RGB

Tipkovnica ROG Zephyrusa postavljena je na prednji dio kućišta, radi boljeg hlađenja ugrađenih komponenti i udobniji položaj dlanova, koji će biti poznat igračima naviklim na stolne tipkovnice. Aura RGB pozadinsko osvjetljenje tipki omogućuje prilagodbu boja i dinamičkih efekata za cijelu tipkovnicu. Grupe tipki QWER i WASD dadu se namještati odvojeno, kako biste ih prilagodili MOBA, FPS i drugim tipovima igara. Anti-ghosting tehnologija osigurava da se vaše naredbe provedu brzo i točno – čak i ako istodobno pritisnete do 30 tipki. Ergonomski dizajnirane tipke imaju hod od 1,4 milimetara, za dodatnu udobnost i preciznost prilikom igranja i tipkanja. S očekivanim vijekom trajanja od 20 milijuna pritisaka, ove tipke nude izuzetnu izdržljivost i pouzdanost u svakodnevnoj višesatnoj uporabi.

tastatura_01.jpg

ULTIMATIVNE PERFORMANSE ZA IGRANJE

ROG Zephyrus potpuno je posvećen dovođenju inovativnih tehnologija i nevjerojatnih igraćih performansi u prijenosnik za igranje koji je ultratanak, prijenosan i atraktivan. Intelov Core i7 procesor sedme generacije i NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafička kartica omogućuju da se Zephyrus natječe s najboljim igraćim prijenosnicima – čak i sa stolnim računalima visoke klase. ROG Zephyrus zaista krši sva pravila.

MOGUĆNOSTI STREAMANJA

ROG Zephyrus dolazi s mnoštvom opcija prilagođenih streamanju, tako da možete dijeliti i emitirati svoje igraće partije prijateljima ili široj publici. Sonic Studio Perfect Voice stabilizira glasnoću odlazne i dolazne glasovne komunikacije i smanjuje pozadinsku buku. Casting Enhancer poboljšava jasnoću glasa prilikom streamanja i snimanja, a integrirani mikrofoni filtriraju buku okoline, za još čišće i razumljivije snimke glasa. Kako bi omogućio vaše prijenose uživo, ROG Zephyrus dolazi s doživotnom licencom za softver XSplit. Možete koristiti XSplit Gamecaster u ROG Gaming centru za snimanje i emitiranje vaših igraćih sesija. Sučelje koje se prikazuje unutar bilo koje igre omogućava jednostavno streamanje i snimanje - i dozvoljava da označite posebno zanimljive detalje unutar igre, kako biste istaknuli što se događa. Tijekom emitiranja također možete komunicirati s publikom na Twitchu.

NEVJEROJATNO UVJERLJIV ZVUK

ROG Zephyrus opremljen je posebnom tehnologijom za optimizaciju audio izlaza. U većini slučajeva, kad pojačate zvuk do kraja, zvučnici se zbog velikog zagrijavanja i prekomjernog otklona membrane lako mogu pokvariti. Naša tehnologija štiti zvučnike, postavljanjem ograničenja maksimalne topline i otklona membrane te praćenjem varijacija izazvanih opterećenjem i utjecajem temperature.