VivoBook Pro 15 N580‏

Specifikacija
Specifikacija


ASUS preporučuje Windows.

windows10
VivoBook Pro 15 N580 logo

Sve je u performansama

VivoBook Pro 15 N580

ASUS VivoBook Pro 15 je tanak i lagan laptop snažnih performansi, pogonjen sedmom generacijom Intel® Core™ procesora. Opremljen je 4K UHD ekranom sa 100% sRGB opsegom boja, gamerskom NVIDIA® GeForce® GTX1050 grafikom, zvukom razvijenim u suradnji s Harman Kardon-om, i najnovijim tehnologijama hlađenja i brzog punjenja.

Aluminijski dizajn

Svaki VivoBook Pro 15 izrađen je od aluminija visoke čvrstoće koji prolazi kroz niz složenih proizvodnih procesa kako bi postigao svoj najfinije i elegantniji konačni oblik. S profilom od 19,2 mm i ukupnom masom od 2 kg, VivoBook Pro 15 je najtanji i najlakši model serije VivoBook Pro.

Aluminij

Dizajn

19.2mm

Profil

VivoBook Pro 15 N580

Performanse bez premca

U srcu VivoBook Pro 15 je nevjerojatno moćan procesor Intel Core i7-7700HQ sedme generacije za vrhunske performanse. Sa 16 GB DDR4 RAM-a - 33% brže od DDR3 - VivoBook Pro 15 pruža dovoljno snage za rad s više stvari u isto vrijeme bez ikakvih problema. Kada je opremljen s dodatnim SSD-om visokim performansama, VivoBook Pro 15 omogućuje brzinu za pristup podacima vodeće klase. Za ultra brzu povezanost, VivoBook Pro 15 ima 802.11ac Wi-Fi s dvije frekvencije, do 6x veće brzine od 802.11n!

I do

Core™i7

Intel CPU

I do

16GB

DDR4 RAM

VivoBook Pro 15 N580

Pametna dva ventilatora

VivoBook Pro 15 ima snažan sustav hlađenja koji osigurava glatke i stabilne performanse tijekom zahtjevnog obavljanja zadataka ili gaming maratona. Pametni sustav s dva ventilatora ima osam automatski prilagodljivih brzina kako bi osigurao maksimalnu učinkovitost hlađenja uz minimalnu buku. Njegov kompaktni, nevjerojatno hladan, toplinski modul s dvostrukim bakrenim cijevima koristi toplinske cijevi i ventilatore sustava kako bi se samostalno povećala učinkovitost procesora i GPU-a.

Utonite u najbolji zvuk

VivoBook Pro 15 pruža izvrstan zvuk razvijen u suradnji s Harmanom Kardonom. Snažni zvučnici s komorama od 8cc i tehnologijom Smart Amplifier pomažu u održavanju zvuka do maksimuma i očuvanju jasnoće. Stereo zvučnici s dvije zavojnice pružaju najglasniji i najjasniji mogući zvuk iz tankog i laganog uređaja. ASUS Smart Amp tehnologija omogućuje VivoBook Pro 15 da ima 320% jači zvuk, 250% više bas i 300% maksimalnu snagu u usporedbi sa standardnim prijenosnicima. Pažljivo podešeni zvučnici također pružaju veći dinamički raspon za nevjerojatan zvuk koji animira filmove i igre.

Senzor otiska prsta za pristup jednim dodirom uz Windows Hello

Pristup VivoBook Pro 15 nikada nije bio lakši i sigurniji. S integriranim senzorom otiska prsta i podrškom za Windows Hello, prošli su datumi enkripcije - dovoljno je samo jedan dodir za prijavu!

Ergonomska tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem

VivoBook Pro 15 ima punu veličinu tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem koja je idealna za rad u lošim svjetlosnim uvjetima. Čvrsta tipkovnica u jednom dijelu s 1,4 mm hoda nudi ergonomsko i udobno tipkanje.

VivoBook Pro 15 N580

Brza tehnologija punjenja

VivoBook Pro 15 je dizajniran za produktivnost i zabavu bez prekida. Njegova baterija velikog kapaciteta može brzo napuniti do 60% u samo 49 minuta.

VivoBook Pro 15 N580