VivoBook S15 S510‏

Specifikacija
Specifikacija
S510 Logo

Dalje od ruba

ASUS VivoBook S15 pruža vam savršenu kombinaciju elegancije i performansi. Uz tanke NanoEdge rubove ekrana, kućište od brušenog metala, najnoviji Intel® Core™ i7 procesor, 16 GB radne memorije i NVIDIA® GeForce® MX150 grafičku karticu, VivoBook S15 stvoren je za urbani, užurbani stil života.

Tanji i lakši

ASUS VivoBook S15 tanji je i lakši nego ikad prije: teži samo 1,5 kg* i ima profil od nevjerojatno tankih 17,9 mm. Radi se o prijenosnom računalu za svaki dan, s veličinom i težinom ultrabooka.

* Specifikacije mogu varirati, ovisno o regiji.

VivoBook S15 S510

NanoEdge ekran s ultratankim rubovima

ASUS VivoBook S15 nudi 15,6-inčni Full HD ekran u kućištu 14-inčnog prijenosnika. To je moguće zahvaljujući ultratankom NanoEdge okviru od 7,8 mm, koji ovom laptopu omogućava nevjerojatan omjer površine ekrana u odnosu na kućište od čak 80%. Ugrađeni ekran također ima široke kutove gledanja od 178°, kako bi boje i kontrast ostali jasni i živi iz svih kutova gledanja. Radi se o savršenom rješenju za dijeljenje sadržaja s prijateljima i kolegama.

15.6”

Full HD ekran

178˚

široki kut gledanja

7.8mm

NanoEdge okvir

80%

omjer površine ekrana u odnosu na kućište

VivoBook S15 Screen

Nevjerojatne performanse

Nevjerojatne performanse uvijek su bile temelj ASUS VivoBooka S15. Uz najnoviji Intel® Core™ i7 procesor, sa do 16 GB DDR4 2133MHz RAM-a, te NVIDIA® GeForce® MX150 grafičku karticu*, VivoBook S15 pruža iznimno glatke performanse i izvrsno iskustvo igranja. Zahvaljujući ultrabrzoj dvopojasnoj 802.11ac Wi-Fi povezivosti, možete uživati u brzinama surfanja do 867 Mbps – to je čak 6 puta brže od bežičnog standarda 802.11n! To će vam osigurati vrhunske mrežne performanse, za što god vam zatrebale.

* Specifikacije mogu varirati, ovisno o regiji.

Potpuna povezivost

ASUS VivoBook S15 opremljen je USB 3.1 priključkom s reverzibilnim USB Type-C™ konektorom, kojeg je moguće okrenuti na bilo koju stranu, što čini spajanje uređaja jednostavnim i brzim. USB 3.1 standard također omogućava prijenos podataka koji je čak do 5 puta brži od starijih USB 2.0 veza! Zahvaljujući USB 3.1 i HDMI priključcima te utoru za SD karticu, VivoBook je kompatibilan sa širokim rasponom perifernih uređaja, monitora i projektora.

VivoBook S15

Ergonomska tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem

ASUS VivoBook S15 ima tipkovnicu pune veličine s pozadinskim osvjetljenjem*, koja je savršena za rad u uvjetima niskog osvjetljenja. Robusna tipkovnica izrađena je od jednog komada materijala, a ima hod tipki od 1,4 mm, zahvaljujući kojem pruža odličnu ergonomiju i ugodno iskustvo tipkanja.

*Specifikacije mogu varirati, ovisno o regiji.

Čitač otiska prsta, za pristup jednim dodirom uz Windows Hello

Pristup vašem ASUS VivoBooku S15 nikad nije bio lakši ili sigurniji. Zahvaljujući čitaču otiska prsta, koji je ugrađen u touchpad, te funkciji Windows Hello, nema potrebe za upisivanjem lozinke prilikom uključenja računala – dovoljan je jedan dodir!

* Specifikacije mogu varirati, ovisno o regiji.

Ekspanzivan zvuk, ugođen od strane stručnjaka

ASUS SonicMaster je kombinacija hardverskog, softverskog i akustičkog ugađanja zvuka, sa svrhom pružanja najboljeg audio iskustva. Kodek profesionalne razine brine se za precizno kodiranje i dekodiranje zvuka; a pojačala, veliki zvučnici i rezonantne komore, savršeno prilagođene vašim uređajima, osiguravaju moćnu akustičku prezentaciju i dublji bas. Dodatna obrada i ugađanje signala poboljšavaju finije detalje, filtriraju buku i poboljšavaju čistoću zvuka, za zaista impresivan zvuk.

Hladan kao santa leda - čak i nakon višesatnog korištenja

Hlađenje prijenosnika važno je jer izravno utječe na iskustvo korištenja. Tehnologija ASUS IceCool koristi pametnu kontrolu ventilatora, tanke toplovodne cijevi i pametan interni raspored komponenti, kako bi se uspostavio učinkovit sustav hlađenja, koji održava prosječnu temperaturu odmorišta za dlanove ispod 35°C – niže od temperature vašeg tijela – kako bi vam pružila ultimativne performanse i ugodno iskustvo korištenja.

VivoBook S15

Sigurna baterija koja se brzo puni i traje duže

Prijenosnici ASUS VivoBook S15 sadrže litij-polimersku bateriju, koja nudi 3 puta duži vijek trajanja od standardnih litij-ionskih baterija. Nova tehnologija ASUS Battery Health Charging produžuje vijek trajanje baterija, smanjuje brzinu ekspanzije baterije i osigurava da baterija ostane u dobrom stanju. Tehnologija brzog punjenja puni bateriju na 60 posto kapaciteta u samo 49 minuta.

VivoBook S15