ZenBook Pro 15 (UX580)‏

ZenBook Pro 15 UX580 - logo

Oslobodite svoju kreativnost

ZenBook Pro 15 UX580 - logo

Nikad dosad nije postojalo prijenosno računalo poput moćnog i nezaustavljivog ZenBooka Pro 15. Brži je i sofisticiraniji nego ikad prije, a zapanjujući novi ScreenPad™ dodaje čaroliju vašoj kreativnosti. Sa ZenBookom Pro 15 ne morate čekati budućnost: dotaknite ju, sad i ovdje.

LJEPOTA

Ljepota koja inspirira

Izrađen od jednog komada metala, tanki i lagani ZenBook Pro 15 je remekdjelo dizajna i inženjerstva. Elegantan izgled i sofisticirana završna obrada daju naslutiti moć koju krije ispod površine, a bez potrebe da se njome hvali. Neka ZenBook Pro 15 bude vaše nadahnuće.

ZenBook Pro 15 UX580
ZenBook Pro 15 UX580

ScreenPad™

Upoznajte inteligentni touchpad

ScreenPad™ pruža uzbudljiv novi način rada na prijenosnom računalu. Radi se o interaktivnom ekranu s korisnim funkcijama koje se inteligentno prilagođavaju onome što radite, što olakšava i ubrzava rad u više aplikacija istovremeno. Može automatski mijenjati funkcije prilikom prebacivanja iz jedne aplikacije u drugu, a možete postaviti i vlastite prečice. Osim toga, na ScreenPad™ možete proširiti i svoju Windows radnu površinu!

Screen Extender način rada


Screen Extender način rada pretvara ScreenPad™ u snažnog partnera za rad na više stvari istovremeno. Možete proširiti ekran svog prijenosnog računala na ScreenPad™, čime efektivno dobivate dva ekrana na jednom uređaju. Koristite ovaj način rada da biste pratili svoje društvene mreže ili e-mail, ili koristite dodatni ekran brzi pregled dokumenata i drugih sadržaja – mogućnosti su beskrajne!

PERFORMANSE

S lakoćom do vrhunskih performansi

Prepun najsuvremenijih komponenti, ZenBook Pro 15 stvoren je da bez problema obavi sve što mu zadate. Sposoban je posramiti mnoga stolna računala, a procesor visokih performansi, nevjerojatno brz diskovni podsustav i grafičke performanse u rangu računala za igranje, omogućuju vam da čak i najzahtjevnije zadatke obavljate brže nego ikad prije. ZenBook Pro 15 nikad vas neće pustiti da čekate.

ZenBook Pro 15 UX580

REZOLUCIJA

Naš najbolji ekran u povijesti

NanoEdge ekran s ultratankim okvirom na ZenBooku Pro 15 uistinu je impresivan, s oštrim detaljima i svijetlim, raskošnim bojama za još impresivniji prikaz. Prekrasan je za svakodnevnu upotrebu, a također je PANTONE® validiran, s tvornički kalibriranom preciznošću boja, što ga čini snom svakog tko se bavi grafičkim dizajnom.

ZenBook Pro 15 UX580

Validirani ekran

Delta E < 2

4K UHD

Delta E < 3

Full HD

ZenBook Pro 15 UX580

EKRAN OSJETLJIV NA DODIR

Ekran osjetljiv na dodir s podrškom za ASUS Pen

Sa ZenBookom Pro 15 i digitalnom olovkom ASUS Pen zaista možete pustiti mašti na volju. ASUS Pen može detektirati čak i najmanje varijacije pritiska – čak 1.024 različitih gradacija, uz sile pritiska od 10 g pa sve do 300 g. Također premašuje standardnu industrijsku preciznost, tako da ju možete držati pod raznim kutovima, sve do 45°, a bez utjecaja na kvalitetu i položaj crta koje nacrtate. Uz ASUS olovku – ili bilo koju drugu aktivnu digitalnu olovku – možete zapisati svoje misli, označavati dijagrame ili skicirati svoje kreativne ideje na intuitivan i prirodan način.

ZenBook Pro 15 UX580

ZVUK

Nevjerojatan zvuk, uz Harman Kardon

Kako bi opremili ZenBook Pro 15 nenadmašnim akustičkim performansama, ASUSov tim Golden Ear udružio je snage s audiofilima iz Harman Kardona, kako bi stvorili novu generaciju ASUS SonicMaster audio tehnologije. ZenBook Pro 15 pruža najnevjerojatniji zvuk koji ste ikad čuli na prijenosnom računalu.

Harman Kardon

Certificiran

ZenBook Pro 15 UX580

POVEZIVOST

Sveobuhvatna povezivost

Sveobuhvatan skup ulaznih i izlaznih priključaka visokih performansi – uključujući najnoviji Thunderbolt™ 3 – pružaju ZenBooku Pro 15 vrhunsku povezivost, osiguravajući na taj način iznimnu fleksibilnost, bilo da ste u uredu ili na putu. Integrirani gigabitni Wi-Fi omogućava vam brzinu Wi-Fi-ja usporedivu sa žičnom mrežom – ali bez žica!

ZenBook Pro 15 UX580

BATERIJA

Baterija koja traje cijeli dan

Potraga za utičnicama nije najproduktivniji način na koji možete provesti vrijeme. ZenBook Pro 15 stoga koristi bateriju velikog kapaciteta, kao i pametni ASUS termalni dizajn, kako bi vam osigurao cjelodnevnu autonomiju. Kad dođe vrijeme da ponovo napunite bateriju, to ne smije trajati zauvijek: zato vam tehnologija brzog punjenja u ZenBooku Pro 15 omogućava punjenje do 60% kapaciteta u samo 49 minuta.

ZenBook Pro 15 UX580

KORISNIČKO ISKUSTVO

Produktivnost bez kompromisa

Prijenosno računalo koje je moćno poput ZenBooka Pro 15 zaslužuje izvanrednu tipkovnicu. Tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem, opremljena dugim hodom tipki, stvorena je za udobno, precizno tipkanje. ScreenPad™ također funkcionira kao izvrstan touchpad, koji je dizajniran za maksimalnu udobnost i preciznost, sa staklenom dodirnom površinom, za savršeno glatku kontrolu. Također sadrži tehnologiju koja će prepoznati vaše dlanove i spriječiti nehotične pomake pokazivača, a podržava i geste s više prsta te unos teksta rukopisom. Pristup vašem ZenBooku Pro 15 ne može biti lakši ili sigurniji, zahvaljujući Windows Hello tehnologiji i senzoru otiska prsta ugrađenom u touchpad. Sada više nema potrebe za upisivanjem lozinke svaki put kad se prijavljujete u računalo – potreban je samo jedan dodir!

ZenBook Pro 15 UX580

1. Specifikacije se mogu razlikovati, ovisno o regiji ili modelu.
2. Osim ako nije navedeno drugačije, brzine čitanja i zapisivanja podataka temelje se na teoretskim performansama. Točne performanse mogu se razlikovati u stvarnim situacijama.
3. Jedna toplovodna cijev nalazi se na gornjem dijelu matične ploče, ispod tipkovnice, i nije vidljiva nakon otvaranja kućišta prijenosnog računala.
4. Prema mjerenju SYSmark* 2014 SE, u usporedbi Intel® Core™ i9-8950HK procesora osme generacije i Intel® Core™ i7-7820HK procesora sedme generacije.
5. U Cinebench R15 testovima, ZenBook Pro 15 radi 1,32x brže od prijašnjeg ZenBooka Pro, s Intel Core i7-7700HQ procesorom.

6. Prosječni testirani rezultat: Delta-E < 1,5, +/- 0,5, Full HD panel Delta-E < 2,5, +/- 0,5.
7. Testirano u anehoičnoj komori s mikrofonom udaljenim 25 cm od prijenosnog računala.
8. Osim ako nije drugačije navedeno, navedene Wi-Fi brzine temeljene su na teoretskim performansama. Točne performanse mogu se razlikovati u stvarnim situacijama.
9. Testovi baterije koje je proveo ASUS u kolovozu 2016., koristeći MobileMark® 2014 Office Productivity scenarij. Testna konfiguracija: ZenBook Pro 15 UX580GDX, Intel® Core™ i7-8750H, 512GB SSD, 16GB RAM. Testne postavke: uključen Wi-Fi, svjetlina ekrana postavljena na 60%, način rada koji čuva bateriju. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o konfiguraciji proizvoda, upotrebi, uvjetima rada i postavkama upravljanja energijom. Trajanje baterije smanjit će se u toku životnog vijeka baterije.
10. ScreenPad™ sučelje s aplikacijama može se razlikovati od ilustracije.