ZenFone Go‏

Specifikacija
Specifikacija

Žarke boje za vaš jedinstveni stil

Više boja je dostupno kako biste se uklopili u šarene ASUS ZenUI mogućnosti, kako biste prilagodili telefon tako da oslikava vaše raspoloženje i osobnost. Možete odabrati Glacier Gray, Sheer Gold, Silver Blue, Glamour Red, Charcoal Black i Pearl White - ili se možete počastite s nekoliko!

zenfongo

Ergonomski dizajn sa intuitivnim stražnjim tipkama

ZenFone Go ima veoma intuitivan raspored kontrola, koji uključuje i fizičku zadnju tipku koja je dio novog lučnog dizajna. Slikanje selfie-a, podešavanje jačine zvuka i ponavljanje vaših radnji sada djeluje potpuno prirodno, bez obzira na to da li ste desnoruki ili ljevoruki. Novi elegantni oblik djeluje sigurno i ekstremno udobno za držanje.


Glatke performanse s četverojezgrenim procesorom

ZenFone Go-ov Qualcomm procesor može se sa lakoćom nositi s više zadataka i pružiti upečatljivo igračko iskustvo.

Zapanjujući zaslon

ZenFone Go je opremljen HD IPS + zaslonom velike rezolucije 1280 x 800 piksela, s gustoćom piksela od 294 ppi nudi impresivan prikaz. ASUS TruVivid tehnologija s poboljšanom jasnoćom, svjetlijim i ljepšim živopisnim bojama.

Visoko kvalitetne fotografije s kamerom od 13 Mpx

ZenFone Go-ova zadnja kamera od 13 Mpx omogućava prelijepe, vrhunske fotografije profesionalnog izgleda. A kako je s vama u svakom trenutku, uhvatite svaki trenutak!

13MP

Zadnja kamera

f/ 2.0

Blenda

Beautification Mode
Night Mode
HDR Mode

Dvije SIM kartice, dvojno radno vrijeme

ZenFone Go posjeduje dva slota za SIM kartice u jednom uređaju, omogućavajući vam da jedan uređaj koristite na poslu i u privatnom životu. ZenFone Go ima napredni dizajn antene koji osigurava fantastične performanse, čak i na lokacijama slabijeg signala – tako da nećete izgubiti poziv u metrou i naseljenim mjestima. Velika pažnja se posvećuje uštedi energije pri traženju signala, čime se značajno produžava vrijeme pripravnosti.

Baterija velikog kapaciteta od 2,600 mAh

ZenFone Go kombinira vodeće performanse s autonomijom baterije od 440 sati - to je više od dva tjedna u mirovanju! A kada koristite ZenFone Go, ima dovoljno kapaciteta za razgovarati na 3G-u do 8 sati ili čak sedam sati surfanja na Wi-Fiju!


Jednostavnije, pametnije i osobnije ZenUI iskustvo

Sloboda, povezanost i mogućnost izražavanja čine temelj ASUS ZenUI-ja, našeg vrhunskog mobilnog korisničkog sučelja. Donosi prelijepi dizajn s uzbudljivim novim značajkama, uključujući ZenMotion, Trend Micro™ Dr. Safety i ZenUI Instant Updates. Sve one poboljšavaju upotrebljivost, uvode dodatnu sigurnost i privatnost te pružaju glatko korisničko iskustvo.

30 MILIJUN

ZenUI korisnika

24 / 7

Instant Updates

Otkrijte novi ZenUI™

Zenmotion

Postoji prečac za sve Dvaput dodirnite zaslon za trenutno uključenje uređaja

Teme

Jednostavno, intuitivno i zabavno Stvorite vlastite priče, uz pomoć jedinstvenih predložaka i profesionalnih fotografskih efekata

Fotokolaž

Postoji prečac za sve Jednostavne i intuitivne geste pokreću aplikacije u trenu

Uživajte u 100 GB BESPLATNOG mjesta za pohranu u Google Driveu!

Vaš ZenFone Go dolazi s dvije godine besplatnih 100 GB prostora u Google Driveu. Pohranite mnogo stvari te im pristupajte brzo i jednostavno – gdje god se nalazili! Iskoristite ovu ponudu unutar Google Drive aplikacije do 1. travnja 2018. godine.

Saznajte više