ZenFone Live‏

Specifikacija
Specifikacija
Zenfone Live logo

Savršeno streamanje uživo

ZenFone Live je prvi pametni telefon na svijetu s hardverski optimiziranom tehnologijom uljepšavanja uživo, koja omogućuje da uživo podijelite još glamurozniju verziju sebe! S velikim pikselima za 2x veću osjetljivost svjetla i prednju LED bljeskalica mekog svjetla, streaming vašeg selfi videa nikad nije bilo jasnije, svjetlije i ljepše. ZenFone Live također posjeduje tehnologiju dva mikrofona koja reducira pozadinsku buku i poboljšava detekciju glasa, kao i inovativni sustav zvučnika s pet magneta i s pametnim pojačalom kako bi vam isporučio snažan zvuk. Streamajte uživo - i prelijepo - sa ZenFone Live!

Uljepšajte svoj live video

BeautyLive: Prva na svijetu tehnologija za uljepšavanje prijenosa uživo

Podijelite savršen izgled na vašim omiljenim društvenim mrežama s BeautyLive - potpuno novom tehnologijom za uljepšavanje prijenosa uživo i aplikacijom koja je dostupna ekskluzivno na ZenFone Live! Vidite vašu kožu glatku i bez mana u realnom vremenu, i podijelite ljepšu verziju sebe s prijateljima i pratiocima! ZenFone Live također posjeduje dva ugrađena MEMS mikrofona koji automatski detektiraju i eliminiraju pozadinsku buku kako bi poboljšali detekciju glasa. Streamajte kad god i odakle god hoćete, i izgledajte bolje nego ikad - to je ZenFone Live magija!

Glamur u realnom vremenu koji ćete željeti podijeliti

ASUS inženjeri pažljivo su optimizirali ZenFone Live kako bi bili sigurni da se BeautyLive bez problem integrira s Facebook, YouTube, i mnogim drugim popularnim aplikacijama. Kad želite izgledati glamuroznije, samo pokrenite BeautyLive program da biste uklonili bore i sredili mane, poboljšali ten kože i poboljšali vaš crte - sve u realnom vremenu!

real time

Jedinstvena tehnologija dva mikrofona za jasniji zvuk - bilo gdje!

ZenFone Live ima par osjetljivih MEMS mikrofona koji su eksperti namjestili i precizno pozicionirali kako bi eliminirali buku i osigurali da se vaš glas jasno čuje. S dva mikrofona, ZenFone Live snima realistični stereo zvuk. Bilo da šetate ulicom usred gužve, tulumarite ili ste usred gužve u trgovačkom centru, ZenFone Live osigurava da će vas čuti svaki put kada podijelite svoj stream.

live zvuk
Zenfone Live Selfie

Neka vaši selfiji zablistaju

Prednja kamera na ZenFone Live je napravljena za oštrije snimke, jasnije selfije, posebno pri slabom svjetlu. Njezin senzor posjeduje posebno velike, 1,4 M piksele koji unapređuju svoju osjetljivost na svjetlo za do 200% u usporedbi sa standardnim pametnim telefonima s manjim pikselima. Također posjeduje širokokutno leća za kut snimanja od 82 ° - tako da vaše fotografije uhvate mnogo šire i mnogo više prijatelja nego ikad do sad!

Snima prirodniji ten svaki put

ZenFone Live posjeduje LED bljeskalica mekog svjetla koji isporučuje savršenu količinu dodatnog svjetla, tako da realni tonovi kože dolaze do izražaja u svakom selfiju. S vodećom industrijskom ASUS PixelMaster tehnologijom za slabo osvjetljenje, ZenFone Live povećava osjetljivost na svjetlo za do 400%. Također poboljšava redukciju šuma i pojačava kontrast boja za do 400%.

Zenfone Live Selfie

Za još glamurozniju verziju vas

ZenFone Live vas čini još ljepšim i to ispred vas. Samo odaberite Beautification mod, i pustite da ZenFone Live umekša boju lica i ukloni mane s kože - kreirajući vas bez mane.

Zenfone Live Selfie

Uhvatite realnost, brzo i mirno

ZenFone Live ima 13 MP PixelMaster kameru s f / 2.0 blendom i leća s penta-prizmom koje snima prekrasne fotografije visoke rezolucije, bez kašnjenja.

Zenfone Live Selfie

Peto-magnetski audio sustav

ZenFone Live karakterizira moćni zvučnik s peto-magnetskim dizajnom i metalnim zvučnim zavojnicom proizvesti jasan i glasan audio s izvanrednim kvalitetom u svakom okruženju. Ovaj zvučnik je pogonjen pametnim pojačalom koje pojačava audio rezoluciju i jačinu dok se brine da se ne ošteti zvučnik.