Zenfone 3 Deluxe‏

Specifikacija
Specifikacija

Čist metal.
Profinjena ljepota.

Svaki detalj ZenFone 3 Deluxe-a pokazuje o kakvom je uređaju riječ. Neodoljiva mješavina umjetnosti i nauke koja vam pruža nedodirljivi nivo različitosti. Pametni telefon čija se izrada i tehnička briljantnost kombiniraju da bi stvorili glatki, potpuno metalni izgled sa antenom koja ne samo da je diskretna – već je potpuno nevidljiva. A kada pogledate unutra naći ćete kameru od 23 MP sa TriTech auto-fokusom i 6 GB memorije. ZenFone 3 Deluxe je odlučan, poželjan i različit, poput onih koji žele da ga imaju. ZenFone 3 Deluxe je vaša sljedeća velika želja.

Prvi telefon na svijetu sa

nevidljivom antenom
na kućištu

Prvi telefon na svijetu sa

Snapdragon 821
2.4GHz

Prvi telefon na svijetu sa

Adreno 530
653MHz

Prvi telefon na svijetu sa

6GB RAM +
256GB UFS 2.0 ROM

Prvi telefon na svijetu sa

Sony IMX318
kamerom

Prefinjena ljepota

Metalno čudo sa nevidljivom antenom

Svakom pametnom telefonu treba antena jer radio valovi ne mogu proći kroz metal – i zato je dizajn većine pametnih telefona pokvaren ružnim razmacima. Ali ne i ZenFone 3 Deluxe. Težnja ka perfekciji i tehničkim poduhvatima naših inženjera svjetske klase je podignuta na viši nivo sa ZenFone 3 Deluxe. Uz ASUS PureMetal™ tehnologiju mi smo u mogućnosti da integriramo antene tako da ih učinimo nevidljivim. Rezultat je ljepota bez razmaka i kvaliteta signala bez kompromisa. Zaobljeno čudo, rezano dijamantima i izrađeno od metala iz jednog djela, što je izgledalo nemoguće – to je ZenFone 3 Deluxe.

Nevidljiva antena

na kućištu

4.2mm

Tanki rub

0.14mm

Dijamantni rez

PureMetal™

tehnologija

Prefinjena ljepota

240 koraka do perfekcije

Počinjemo sa najfinijom legurom, kakva se koristi na svemirskim letjelicama, precizno obrađenom sa 0,14 mm tehnologijom dijamantnog rezanja da bi se stvorio optimalni balans snage i glatkoće metalnog tijela iz jednog djela kod ZenFone 3 Deluxe. Zatim smo na površinu primijenili super fini proces pjeskarenja, koji je izravnan do prelijepe glatke anodizirane završnice – jedan od 240 preciznih koraka koji su potrebni da se stvori perfekcija.

Aluminijska legura kakva se koristi na svemirskim letjelicama, CNC-om specijalno napravljeno metalno tijelo da štiti ZenFone 3 Deluxe.
Zapanjujuće dijamantno rezanje metala sa kirurškom preciznošću do širine od 0,14 mm.
Izuzetno fino pjeskarenje za zapanjujući dodir, izgled i osjećaj.
Bojenje anodnom oksidacijom uz potpunu kontrolu procesa.

Prefinjena ljepota

Čista boja u svakom pogledu

Uz super-svijetlu, Super AMOLED tehnologiju, 1920 x 1080 Full HD rezoluciju, kontrast od 3.000.000:1 i opseg boja koji je veći od 100% NTSC raspona boja, sve što ZenFone 3 Deluxe prikaže izgleda živo kao u stvarnom životu – naročito sa ASUS Tru2Life tehnologijom koja optimizira svaki piksel do maksimalnog intenziteta. Jedva primjetni okvir zaslona od 1,3 mm daje veliki odnos zaslona u odnosu na tijelo od 79%, za uživanje u velikom zaslonu na manje prostora. Sa always-on tehnologijom, zaslon zadržava bitne informacije dostupne vašem pogledu kad god su vam potrebne – bez potrebe da probudi cijeli zaslon.

Super AMOLED

FHD zaslon

3,000,000:1

kontrast

Tru2Life

tehnologija

79%

Odnos zaslona i tijela

1.3mm

tanak okvir

Gorilla Glass 4

Zaštitno staklo

Super IPS+

zaslon

600 nits

osvetljenje

Full HD

Rezolucija

78%

Odnos zaslona i kućišta

Gorilla Glass 4

Zaštitno staklo

Performanse

Super telefon, redefiniran

Izgleda nemoguće da nešto tako lijepo kao što je ZenFone 3 Deluxe može pružiti izuzetne performanse – no mi smo učinili nemoguće mogućim. Njegova elegantna ljepota skriva monstruoznu snagu, jer je on prvi telefon na svijetu sa Snapdragon™ 821 procesorom, prvi na svijetu sa 6 GB RAM-a, sa 256 GB UFS 2.0 ROM i performansama Adreno™ 530 grafičkog čipa poput onih na stolnom računalu. ZenFone 3 Deluxe također ima i do 600 Mbps (kategorija 13) 4G LTE 5G 2X2 MIMO Wi-Fi, simetrični USB-C 3.0, brzi i sigurni čitač otiska prsta, i tehnologiju brzog punjenja koja napuni bateriju do 60% za samo 39 minuta.

Do

S821

CPU

Do

2.4GHz

frekvencija

14nm

CPU proces

6GB

LPDDR4 RAM

Do

256GB

ROM

UFS2.0

ROM

Adreno

530

GPU

Do

600Mbps

Cat 12/13 LTE

5G

2X2MIMO

Wi-Fi

USB-C

3.0

Port

Quick Charge

3.0

60% napunjen za 39 minuta

Qualcomm

S625

CPU

14mm

CPU proces

4GB

RAM

Adreno

506

GPU

35%

Power efficiency

300Mbps

Cat 6 LTE

USB-C

Port

Procesor

Najmoćniji 14 nm procesor za pametne telefone na svijetu

ZenFone 3 Deluxe sadrži najmoćniji 14 nm procesor za pametne telefone na svijetu - Qualcomm® Snapdragon™ 821. Ovaj minijaturni komadić silikona je čudovište kada su performanse u pitanju i daje 300% bolje performanse (u usporedbi sa ZenFone 2 Deluxe). Manji, brži i efikasniji – sve u vašem ZenFone 3 Deluxe.

Poboljšane

300%

performanse sustava

Poboljšane

64%

grafičke performanse

CPU performanse

Antutu Overall Score V6.1.4

Poboljšane

50%

performanse sustava

Poboljšane

35%

Štednja energije

Sigurnost na dodir

Otključavanje otiskom prsta za samo 0,2 sekunde

Senzor otiska prsta sa zadnje strane na ZenFone 3 Deluxe je savršeno pozicioniran u odnosu na način na koji držite telefon. On otključava ZenFone 3 Deluxe za samo 0,2 sekunde i radi još mnogo pored toga.

0.2s

otključavanje

Sony

5 prstiju

prepoznavanje

360°

prepoznavanje

Višestruka

integracija u aplikacijama

PixelMaster 3.0

Uhvatite realnost, brzo i stabilno

PixelMaster 3.0 podiže ZenFone 3 Deluxe fotografiju daleko iznad normi pametnog telefona. Da biste fotografirali autentičnost stvarnog svijeta, PixelMaster 3.0 ima kameru od 23 MP, 92 MP tehnologiju Super rezolucije, veliki f/2.0 otvor blende i TriTech autofokus za praćenje subjekta na svim udaljenostima i munjevitu oštrinu za samo 0,03 sekunde. Uz optičku i elektronsku stabilizaciju slike za fotografije i video bez zamućivanja, i senzor za korekciju boje za fotografije realističnih boja, zaboravite sve što znate o fotografijama na pametnim telefonima – PixelMaster 3.0 revolucija je stigla.

23MP

slike

Sony

IMX318

senzor kamere

92MP

Super rezolucija

ƒ/2.0

otvor blende

6P

Largan objektiv

0.03S

TriTech AF

OIS & EIS

slika & video

Sapphire

zaštita objektiva

16MP

slike

Sony

IMX298

senzor kamere

4K

video

ƒ/2.0

otvor blende

6P

Largan objektiv

0.03S

TriTech AF

OIS & EIS

slika & video

Sapphire

zaštita objektiva

TriTech AF

Ultra-brzi 0,03 s instant fokus & praćenje subjekta

ZenFone 3 Deluxe ima nešto što nema ni jedna kamera na pametnom telefonu – ekskluzivnu TriTech auto-fokus tehnologiju. Po prvi put u svijetu pametnih telefona, naši inženjeri su kombinirali tri tehnologije fokusa – laser, faznu detekciju i kontinuirani auto-fokus – u jedan harmonični sustav. Kao rezultat smo dobili jasan fokus za samo 0,03 sekunde u raznim uvjetima, za sve scenarije – i do deset puta (10x) brže od treptaja oka!

0.03S

Laserski AF

0.03S

fazna detekcija AF

Kontinualni

Autofokus

OIS & EIS

Stabilno fotografiranje i video bez drhtaja

Dok snimate fotografije, OIS (optička stabilizacija slike) na četiri osi osjeća i sprječava pokrete vaše ruke da zamute fotografije. A za video, EIS (elektronička stabilizacija slike) na tri osi održava video kojim trenutno baratate čvrstim kao stijena.

4- osi

OIS

8 smjerova

OIS kompenzacija

4 koraka

OIS stabilizacija

3 - osi

EIS

6 smjerova

EIS kompenzacija

Realizam

Fotografije poput stvarnih prizora

Fotografije će izgledati realno baš kako ih vi vidite, uz „deep trench isolation“ tehnologiju koja sprječava da fotoni svjetla procure sa jednog piksela na senzoru na drugi, što kao rezultat ima jasnije detalje. Senzor za korekciju boje detektira neobično osvjetljene subjekte i čini ih prirodnim u nastaloj fotografiji. Svemu ovome su dodate i karakteristike 4x Super Rezolucije koja stvara jednu ekstremno detaljnu fotografiju; HDR u realnom vremenu prikladno pokazuje nastalu HDR fotografiju kako je vi uokvirujete. Snimanje 4K UHD videa pomaže vam da sačuvate svaki dragocjeni trenutak, vrijedan pamćenja u vašem životu

Deep Trench Isolation

tehnologija

Korekcija boje

senzor

4X

Super rezolucija

4K

Video

SonicMaster 3.0

Audio pametnog telefona bez premca sa SonicMaster 3.0

Kada slušate preko ZenFone 3 Deluxe, vaše uši će čuti zvuk koji jednostavno ne možete čuti na drugim telefonima – jer samo ZenFone 3 Deluxe ima SonicMaster 3.0 i High-Res Audio certifikate. Sa unaprjeđenom konstrukcijom zvučnika sa pet magneta, metalnim kalemom za glas i ekspanzivnom zvučnom komorom pogonjenom Smart AMP-om, uživati ćete u moćnom, emocionalnom zvuku u svakom okruženju. Kada je vrijeme za slušanje koje vas u potpunosti obuzima, stavite svoje omiljene odgovarajuće slušalice ili bubice i iskusite pravu kvalitetu High-Res zvuka gdje god da idete, poput onog u studiju sa 24-bit/192kHz reprodukcijom koja je 4x bolja od kvalitete sa CD-a, na vašem ZenFone 3 Deluxe.

Novi

5- magneta

zvučnik

4X

CD kvaliteta

Smart

AMP

tehnologija

ZenUI 3.0

Novo sučelje sa dodatnom inteligencijom

Izvanredni hardver zahtjeva spektakularan software – a to je ZenUI 3.0. ZenFone-ov moćan prezentacijski sloj poboljšava standardni sučelje na jedinstven način, a naše posljednje izdanje uključuje najnovije ideje koje će poboljšati vaše mobilno iskustvo, povećati produktivnost i učiniti svakodnevni život bar malo interesantnijim. Vidjeti ćete ažuriranje vremenske prognoze preko animacija u realnom vremenu ili koliko je sati putem stilskih widgeta sata. Osjetite dubinu parallax scrollanja dok prelazite preko aplikacija i oduševite se kako blago zamućeni efekt drži vašu pažnju u prvom planu. ZenUI 3.0 nije samo sučelje – to je najbolji prijatelj koji vas svuda prati.